Pawel Janiank

Coach en trainer

Pawel is een ervaren worstelaar die bekend is met de topsport. Hij is meerdere malen nationaal kampioen worstelen van Polen en heeft als professional geworsteld in de Duitse Bundesliga. Tijdens zijn trainingen wordt de nadruk gelegd op worstelgrepen, -worpen en –technieken, maar ook gymnastische en acrobatische oefeningen worden niet vergeten. Zijn trainingen zijn intensief, maar iedereen die bereid is zich in te zetten kan meedoen..

Richard van der Heijden

Coach en trainer

Richard heeft een grote expertise in martial arts, waaronder karate, grappling en japanse jiu jitsu. Richard geeft ondertussen al een aantal jaren les in jiu jitsu en is in aanvulling hierop ook les gaan geven in grappling groundfighting.

Evert Linnenbank

Trainer

Evert heeft al 35 jaar vechtsport ervaring waaronder Judo, Jiu Jistu, boksen en Thaiboksen. Boksles gegeven bij Marine/Korps Mariniers. Evert verzorgd de kickboks en box trainingen en richt zich hierbij vooral op de technische kant van het schoppen en stoten.

Team Victory

Victory Fight Academy

Binnen de Victory Fight Academy zijn er een aantal leden die ook deelnemen aan wedstrijden,. Dit gaat om zowel nationale als internationale wedstrijden, waaronder BJJ Holland (grappling), King of the Beach, Cordia Grappling, Cordia MMA-Grappling Dutch Open en NAGA Germany. Tot nu toe zijn we op elk toernooi succesvol geweest en hebben we één of meerdere medailles gewonnen. In de toekomst willen we ook gaan deelnemen aan MMA toernooien (organisatie RINGS) en meedoen in ADCC (grappling). Voor de groep binnen Victory Fight Academy die deelnemen aan wedstrijden worden in de aanloop hier naartoe specifieke trainingen voorbereid en aandacht besteedt aan wedstrijdconditie, kracht en voeding gericht op een optimale prestatie. Tijdens wedstrijden is er altijd begeleiding van de coaches Richard en Pawel