Pawel Janiak

Coach en trainer

Pawel is een ervaren worstelaar die bekend is met de topsport. Hij is meerdere malen nationaal kampioen worstelen van Polen en heeft als professional geworsteld in de Duitse Bundesliga. Tijdens zijn trainingen wordt de nadruk gelegd op worstelgrepen, -worpen en –technieken, maar ook gymnastische en acrobatische oefeningen worden niet vergeten. Zijn trainingen zijn intensief, maar iedereen die bereid is zich in te zetten kan meedoen.. Pawel is een gecertificeerde trainer van The International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF)

Richard van der Heijden

Coach en trainer

Richard heeft een grote expertise in martial arts, waaronder karate, grappling en japanse jiu jitsu. Richard geeft ondertussen al een aantal jaren les in jiu jitsu en is in aanvulling hierop ook les gaan geven in grappling groundfighting. Richard is een gecertificeerde trainer van The International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF)

Ashley Nijman

Trainer

Wordt nog aangevuld

Engin Karsli

Trainer

Engin heeft ruim 30 jaar  ervaring in het kickboksen. Engin  verzorgd de kickboks trainingen en richt zich hierbij vooral op de technische kant van het schoppen en stoten.