Jelmer de Vries wint Brons in Duitsland.

Limburg NAGA


Jelmer de Vries van Victory Fight Academy viel in de prijzen op het NAGA grappling toernooi in Limburg, Duitsland. NAGA, wat staat voor North American Grappling Organisation, is ’s werelds grootste grappling tournooiencircuit en organiseert ook buiten de V.S. toernooien. Afgelopen zaterdag was de organisatie neergestreken in Limburg, Duitsland. Deelnemers uit o.a Europa, de VS en ook Rusland waren vertegenwoordigd.
Door blessures waren er dit jaar maar twee deelnemers van Team VFA, zij vochten in twee verschillende levels, beginner en expert. Bij de beginners viel Team VFA in de prijzen met brons voor Jelmer de Vries. Niels Schaafsma behaalde een vierde plaats bij de experts.
Grappling wordt, als onderdeel van de MMA training gegeven op donderdagavond bij Victory Fight Academy. Verschillende lessen zijn te volgen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken of vrijblijvend een keer mee te doen.

Toernooi King off the beach

Eindhoven Ijzerenman

Niet alleen het weer en het toernooi waren perfect. Ook de verdiensten van de VFA leden waren uitstekend.

Toernooi BJJ Holland

Den Haag BJJ Holland

Pawel Janiak behaald derde plek in de hoogste klasse grappling.

Rotterdam. Submmision Only 

Rotterdam

Brons voor Victory Fight Academy op Submission Only – Grappling in Rotterdam
Afgelopen zaterdag, 11 februari gingen Niels Schaafsma en Pawel Janiak op naar een toernooi in Rotterdam. Submmision Only is een toernooi waar alleen gewonnen kan worden door middel van een submission (dus geen punten voor posities). Als na 6 minuten voor de beginners en na 8 minuten voor de advanced vechters geen submissions zijn gescoord, zal de scheidrechter bepalen wie er gewonnen heeft. Hier zijn alle mogelijke submissions toegestaan.
Niels kwam uit in de beginners van -77 kg. Pawel kwam uit in de advanced van -88 kg.
Dit was niet zonder resultaat, er mocht een medaille mee naar huis genomen worden. Het brons in de -88 kg advanced klasse ging naar Pawel Janiak. Niels werd helaas na vele verdedigingen in een zeer zware partij uitgeschakeld. Voor beiden was dit de eerste keer dat ze meededen aan een submission only toernooi.

Toernooi grappling

Limburg (Duitsland)

NAGA, wat staat voor North American Grappling Organisation, is ’s werelds grootste grappling tournooiencircuit en organiseert ook buiten de V.S. toernooien.

Er waren deelnemers uit onder andere Europa, de VS en zelfs Cuba en Australië waren vertegenwoordigd. Alle vier de deelnemers van Team Victory hebben gevochten op het hoogste level, het expertlevel en daarin vielen ze allemaal in de prijzen. Met respectievelijk zilver voor Niels Schaafsma, brons voor Ian van der Heijden en zilver voor de beide coaches Pawel Janiak en Richard van der Heijden, die deze keer het coachen combineerden met deelname aan het toernooi.

Victory Fight Academy is beste team tijdens ADCC

Duitsland


Vier medailles en de beker voor het beste team van het toernooi, een mooi resultaat van het team van Victory Fight Academy.

Zaterdag 11 maart hebben 7 leden van Victory Fight Academy deelgenomen aan het ADCC Open German Championship 2017. Tijdens dit internationale Grappling toernooi streden deelnemers uit 8 Europese landen met elkaar voor de titels in 26 divisies. In de hoogste categorie, de professionals, hebben vier deelnemers van Victory Fight Academy een plaats op het podium behaald. Een eerste plaats voor Niels Schaafsma en tweede plaatsen voor Pawel Janiak, Ian van der Heijden en Richard van der Heijden. De kers op de taart was echter het winnen van de beker voor het beste team van het toernooi. Dit is een gezamenlijk resultaat van het hele team en was zo een bijzonder mooie afsluiting van dit toernooi!