Multi Vechtsport voor Kinderen  

LEEFTIJDSCATEGORIE: 7-14 jaar
LESTIJDEN:

Maandag 17.00-18.00 uur
Woensdag 17.00-18.00 uur
Vrijdag 17.00-18.00 uur

PROEFLES : 1e proefles is altijd gratis  

Multi Vechtsport voor Kinderen is een manier om de dynamische vechtsport toegankelijk te maken voor de jeugd en ze op jonge leeftijd kennis te laten maken met allerlei verschillende vechtsporten en zelfverdedigingstechnieken. Het leert ze de basis van verschillende vechtsporten passend bij hun leeftijd en hun beleving.

Ze zullen spelenderwijs hun conditie kracht en motoriek verbeteren, maar bovenal geeft het ze zelfvertrouwen. Het zal dus zorgen voor een grotere fysieke en mentale weerbaarheid. Tijdens de les spelen en stoeien de kinderen niet alleen met elkaar, maar maken ze ook kennis met diverse eenvoudige vechtsport technieken. Daarnaast leren ze respectvol om te gaan met elkaar.

De verschillende vechtsporten die de basis zijn voor Multi Vechtsport voor Kinderen zijn:

* Kickboksen
De kinderen leren basisvaardigheden uit het kickboksen. Ze leren de basis van het trappen en stoten op een veilige en verantwoorde manier.

* Worstelen
De kinderen krijgen een basis van vallen, rollen en bewegen en zullen langzaam doorgroeien naar het kunnen uitvoeren van simpele worpen. Ook is er aandacht voor acrobatiek.

* Grappling
Gezien de leeftijd van de kinderen wordt er gewerkt aan een basis van houdgrepen en het positie spel. Op deze leeftijd zullen er nog geen klemmen geleerd worden, dat komt pas op latere leeftijd.

Kortom, Multi Vechtsport voor Kinderen laat de jeugd op een speelse manier kennis maken met de verschillende vechtsporten, zodat ze zichzelf fysiek en mentaal kunnen ontwikkelen.
Als ze ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, kunnen ze op termijn kiezen voor één van de verschillende vechtsporten.

Aanmelden voor een proefles kan via Contact >> contactformulier

Victory fight Academy is aangesloten bij de "Meedoenregeling" van de gemeente. Zouden u en/of uw kind(eren) graag lid worden van Victory Fight Academy? Maar is dat lastig i.v.m. de financiele situatie? Dan komt u misschien in aanmerking voor een bijdrage uit de Meedoenregeling. Ieder lid in uw gezin dat ouder is dan 4 jaar kan deze bijdrage ontvangen. Voor meer info klikt u op www.noordoostpolder.nl/meedoenregeling